avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un om a furat din firma, se vede pe camera. I-am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un om a furat din firma, se vede pe camera. I-am făcut angajare ...

Un om a furat din firma, se vede pe camera. I-am făcut angajare dar nu a semnat-o, și nu are nici copie după contract. Pot sa ii fac ceva?
Cel mai recent răspuns: Nomenas , utilizator 19:29, 24 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Am întrebat pentru ca altii au spus ca nu pot sa ii fac nimic deoarece nu era angajat, din moment ce nu a semnat nici un contract, a lucrat 2 saptamani
Indiferent de ce pozitie are acel om, fie angajat sau nu, el a furat, asa ca o sa se aplice legiile pentru furt. Nu is avocat, dar se intelege de la sine. Daca nu se poate amiabil, cum s-a sugerat, exista dovada pe camera, presupun ca se poate castiga in instanta.

Se vede pe camera ca este el? Daca da, totul tine de dumneavoastra cum doriti sa rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba video la dosar de furt simpluom111 simpluom111 Buna ziua! Am o întrebare am fost angajat și sunt, deoarece nu am primit o demisie sau o concediere semnată de mine, angajatorul nu mi-a plătit salariul ... (vezi toată discuția)
Important ( pentru mine ) mulțumesc din suflet pentru răspunsurile anticipate!fiului meu i s-a furat , de către femeia de servici a clădirii ... ADRIANA CALIN ADRIANA CALIN Fiului meu i s-a furat , de către femeia de servici a clădirii în care lucrează, din camera managerilor , ghiozdanul cu toate lucrurile din el : carduri , ... (vezi toată discuția)
Complice la furt krtzu krtzu am intrat in cazino unu ma pus sa misc camera pentru a putea bate pe cinvea si peste 3-4 zile ma cheama la politie si imi spune ca ala care ma pus pe mine sa ... (vezi toată discuția)