am intrat in cazino unu ma pus sa misc camera pentru a putea bate pe cinvea si peste 3-4 zile ma cheama la politie si imi spune ca ala care ma pus pe mine sa misc camera a furat 45mil........ce fac!!!!!!!!!!!sfaturii plz
Chiar daca veti face dovada faptului ca nu ati avut idee despre adevarata intentie a faptuitorului, va aflati oricum in culpa, fiindca nu ar fi trebuit sa faceti asa ceva. Nici acceptarea dvs. de a muta camera , sau a o misca, in scopul de a-l favoriza pe celalalt sa bata pe cineva, nu este deloc o chestiune conforma cu legea.
Totusi, ati intrat in cazino si pur si simplu celalalt v-a pus sau v-a rugat sa miscati camera? asa , pur si simplu/ fara sa va cunoasteti, fara a fi avut o intelegere prealabila? Dati-ne mai multe detalii pentru a sti si noi ce sa va sfatuim.
Situatia imi pare stranie din mai multe puncte de vedere.
Convingeti-ne ca aveti dreptate si detaliat cele petrecute pentru a fi si beneficiarul unro sfaturi cat mai utile pentru dvs.
In primul rand trebuie sa-ti angajezi un avocat. Si in al doilea rand, macar lui, trebuie sa-i spui adevarul. Daca spui aberatiile astea, nu te poate ajuta nimeni cu un sfat, Doar ne ocupi timpul degeaba. Deci, sa presupunem ai fost complice la acest furt cu buna stiinta... in cazul asta, i-ati la revedere de la familie, prieteni, nu-i vei mai vedea (daca ai noroc), minim 3 ani... Conform codului penal, Furtul calificat se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani. Tot conform codului penal, premeditarea, instituirea in grup de 2 sau mai multe persoane s.a.m.d, transforma furtul in furt calificat. Imi cer scuze daca jignesc pe cineva cu acest post, dar trebuie sa stie omul ce-l asteapta.
Sfaturi!?
Investeste cei 22,5 mil care au fost partea ta, poate ii inmultesti. Vei avea nevoie de multe pachete acolo unde te duci.