avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat intrebare!?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat intrebare!?

Salut am si eu niste prieteni care au facut un furt calificat. din acestea reiese ca eu sunt participant la savarsirea faptei.
Furtul in sine consta "furt a 4 CAPACE DE ROTI" am si eu intrebare.. eu ca participant la furt .. "sofer" cu ce ma aleg din aceasta chestie.... pls un mic ajutor
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 19:20, 24 Februarie 2009
.......................te vei alege cu un dosar penal, depinde de contributia ta, probabil vei fi tras la raspundere in calitate de complice................. .............................sper ca nu era masina mea #-o
doar atat...?adica ma refer la amneda... ms pt s rasuns
Buna ziua.Nu asi vrea sa te dezamagesc dar e vorba totusi de un furt calificat, lucrurile pot fi ceva mai complicate, nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia ca vei primi doar o amenda
Nu numai prietenii tai au sav infr ci si tu in calitate de complice, prin ajutorul pe care l-ai dat la savarsirea infractiunii.
Cum ati fost depistati de catre org de politie? V-au prins in flagrant?
Cred ca deja ti s-a intocmit un dosar penal in care apari personal alaturi de ceilalti participanti la sav infract. Sau ma insel?/
Despre amenda penala nu ar trebui sa fie vorba avand in vedere gr de pericol social al faptei!
ne-au prins cam la 100 200 d metri... de unde dobitoci scuze de limbaj au loat capacele X-( eu atat vrea sa aflu .. ca complice cu ce ma aleg..

Alte discuții în legătură

Furt în belgia jonny87 jonny87 in data de 11 iulie 2018 am avut o perchezitie acasa.ca sa intelegeti exact puteti scrie pe net “romani acuzati de furt in hasselt belgia”ca un rezumat al ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat lights lights am 20 de ani sunt la prima abatere, si sunt acuzat de complicitate la furt calificat `mai exact au fost furati niste porumbei ...acestea au fost restituiti ... (vezi toată discuția)
Ajutor sunt disperatttt !!!!!!!!!!!!!!!! radu.ionut37 radu.ionut37 Acum fix un an , un prieten de al meu avea datorie la mine si in schimbul datorii mia dat niste detectoare de radar .El spargea masini . Eu am vandut ... (vezi toată discuția)