Impozitare 16% pe profit pt un SRL fara angajati
Buna ziua! Dupa schimbarea legislativa de la inceputul anului, firma mea a fost trecuta pe impozit pe profit 16% pt ca nu am niciun angajat - din pacate, profitul mic si fluctuant nu-mi permit sa asigur un salariu minim. Cum pot supravietui in aceasta situatie ca entitate juridica? Au existat adaugiri sau modificari la aceasta lege? Mentonez ca nu depasesc 60000eur venituri pe an
Care este procedura pentru rambursarea cheltuielilor medicale efectuate in strainatate de catre un asigurat in RO? E vorba despre un accident, nu vreun tratament medical special in strainatate.
Unde pot gasi o lista de documente necesare sau cererea specifica? De ce alte documente pot fi vorba in afara de scrisorile medicale si facturile pentru fiecare serviciu? Dar in cazul in care s-au primit ingrijiri medicale in diferite puncte spitalicesti (doctorii de la urgente au decis trimiterea in alt spital) - deci asiguratul are si o factura pt transport in ambulanta?
Site-ul CNAS pare sa fie offline si nu ajuta cu informatii in acest sens, va multumesc.
Buna ziua,
Imi puteti spune daca exista o limita de cate ONGuri pot avea acelasi sediu social? Si daca se aplica in cazul in care sediul e un apartament (stiu ca s-a scos obligativitatea avizului de la vecini daca nu se desfasoara la sediu activitatea).
De asemenea, daca exista vreo limitare intre a avea o societate comerciala si ONG (asociatie) in acelasi sediu.
Multumesc!