avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Limita de ONG-uri in acelasi sediu social
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Limita de ONG-uri in acelasi sediu social

Buna ziua,
Imi puteti spune daca exista o limita de cate ONGuri pot avea acelasi sediu social? Si daca se aplica in cazul in care sediul e un apartament (stiu ca s-a scos obligativitatea avizului de la vecini daca nu se desfasoara la sediu activitatea).
De asemenea, daca exista vreo limitare intre a avea o societate comerciala si ONG (asociatie) in acelasi sediu.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:35, 31 Ianuarie 2022
Nu exista limite,nu exista probleme.Succes.
nu exista nici un fel de conditionari sau limitari pentru declararea sediului social la aceeasi aderesa de catre mai multe ONG si nu conteaza daca sunt declarate si sedii de firme.... doar sa fie ordine in acte si bunuri daca sunt efectiv acolo acte sau diverse bunuri apartiand unor persoane juridice diferite....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social al asociatiei in acelasi sediu cu pfa (apartament o camera) iulia_mic iulia_mic Buna ziua, Va rog sa imi scrieti daca pot sa inregistrez sediul social al unei Asociatii (ONG) pe acelasi sediu (adresa) unde deja avem deschis si un PFA (al ... (vezi toată discuția)
Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)
Problema infiintare srl mdxx mdxx Intampinam problema in vederea infiintarii unui srl cu 2 asociati. Detinem un apartament privat in casa cu etaj+parter, singurii colocatari fiind vecinii de la ... (vezi toată discuția)