avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Care este procedura prin care se pot aloca diviende?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Care este procedura prin care se pot aloca diviende?

Buna ziua!
Care este procedura prin care se pot aloca dividende in cazul unui srl cu asociat unic? Administratorul este cel care le acorda? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:14, 12 August 2022
Hotarare a adunarii generale a asociatilor firmei de repartizare a profitului catre dividende. Adica asociatul unic, nu administratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare profit societate BBADIE BBADIE Buna seara , Sunt actionar la un SRL si detin 30% din capitalul social .Nu am fost convocat si deci nu am semnat o hotarare AGA de repartizare a profitului ... (vezi toată discuția)
Datorez cass? Fedayna Fedayna Buna ziua, la inceputul lunii noiembrie anul trecut m-am alaturat ca asociat unui srl. Firma nu a avut venituri de cand am intrat pana in februarie, iar eu nu ... (vezi toată discuția)
Scoatere dividende din firma cu 3 asociati davidsa davidsa Buna ziua, suntem o societate cu 3 asociati avand pondere 33.4, 33.3 respectiv 33.3 actiuni. Societatea a fost infiintata din 2014 de catre mine (fiind unic ... (vezi toată discuția)