avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaelap23

Activitate Mihaelap23

Bună seara ,am și eu o întrebare când mi s a eliberat fisa de școlarizare de la școală auto datele personale erau cele din buletinul vechi deoarece era încă valabil un an de zile,dar l am pierdut pe cel vechi și a trebui sa îmi fac altul nou ,acuma îmi va da alta fisa de școlarizare sau ma pot duce tot cu fisa aceea pentru a susține probele auto?
Am și eu o curiozitate, am fost astăzi sa îmi ridic buletinul și am primit răspunsul sa ma duc după încă 3 săptămâni, ținând cont ca eu am mai așteptat 10 zile cum mi s a spus inițial când l am făcut. Cât e normal pana iese un buletin?
Răspuns la discuția Problema viza urgent
Mulțumesc, îmi era frica ca va trebui sa astep pana ar fi expirat viza veche ca să îmi pot face alta.Scuzati mi deranjul și posibil faptul ca sunt mai neintelegatoare de fel
Răspuns la discuția Problema viza urgent
Am citit răspunsurile pe care i le ați dat domnului respectiv,dar încă nu sunt lămurita 100%.
Nu exista probleme sa îmi fac alta viza?Sigur îmi pot face din nou viza fără sa astep expirarea vechei vize? Scuzați ma dacă par bătută în cap sau ceva dar îmi doresc sa fac totul bine și sa nu am probleme)
Am o problema, eu mi am făcut viza de flotant pe 6 luni, dar după aceea am pierdut buletinul, după ce îmi iese noul buletin, pot sa îmi fac înapoi viza?Și dacă da pot sa o prelungesc acuma la un an?sau rămâne aceasi viza?