Am o problema, eu mi am făcut viza de flotant pe 6 luni, dar după aceea am pierdut buletinul, după ce îmi iese noul buletin, pot sa îmi fac înapoi viza?Și dacă da pot sa o prelungesc acuma la un an?sau rămâne aceasi viza?
Am citit răspunsurile pe care i le ați dat domnului respectiv,dar încă nu sunt lămurita 100%.
Nu exista probleme sa îmi fac alta viza?Sigur îmi pot face din nou viza fără sa astep expirarea vechei vize? Scuzați ma dacă par bătută în cap sau ceva dar îmi doresc sa fac totul bine și sa nu am probleme)
Nu va pune nimeni viza fara acordul proprietarului oricare o fi el, unde ati stat sau daca ati schimbat, unde stati. Practic, depuneti actele ca la inceput. Tot ce ati avut s-a anulat.
Mulțumesc, îmi era frica ca va trebui sa astep pana ar fi expirat viza veche ca să îmi pot face alta.Scuzati mi deranjul și posibil faptul ca sunt mai neintelegatoare de fel
Buletin-urgent
Augustin23
Dacă pe buletinul vechi am avut mențiunea de reședință și a trebuit sa schimb buletinul din cauza ca l am pierdut, v a trebui sa refac viza de flotant ... (vezi toată discuția)