avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Problema viza urgent
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Problema viza urgent

Am o problema, eu mi am făcut viza de flotant pe 6 luni, dar după aceea am pierdut buletinul, după ce îmi iese noul buletin, pot sa îmi fac înapoi viza?Și dacă da pot sa o prelungesc acuma la un an?sau rămâne aceasi viza?
Cel mai recent răspuns: Mihaelap23 , utilizator 18:35, 15 Ianuarie 2022
Am citit răspunsurile pe care i le ați dat domnului respectiv,dar încă nu sunt lămurita 100%.
Nu exista probleme sa îmi fac alta viza?Sigur îmi pot face din nou viza fără sa astep expirarea vechei vize? Scuzați ma dacă par bătută în cap sau ceva dar îmi doresc sa fac totul bine și sa nu am probleme)
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2022
Mihaelap23, utilizator
Nu va pune nimeni viza fara acordul proprietarului oricare o fi el, unde ati stat sau daca ati schimbat, unde stati. Practic, depuneti actele ca la inceput. Tot ce ati avut s-a anulat.
Mulțumesc, îmi era frica ca va trebui sa astep pana ar fi expirat viza veche ca să îmi pot face alta.Scuzati mi deranjul și posibil faptul ca sunt mai neintelegatoare de fel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin-urgent Augustin23 Augustin23 Dacă pe buletinul vechi am avut mențiunea de reședință și a trebuit sa schimb buletinul din cauza ca l am pierdut, v a trebui sa refac viza de flotant ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant in vedrea sustinerii exam auto larisa82 larisa82 Buna ziua! 1)De unde pot obtine viza de flotant? 2) Cate zile e valabila? Ce trebuie sa fac cand expira valabilitatea ei pentru a figura din nou la ... (vezi toată discuția)
Locuiesc în chirie cu contract, am domiciliu la altă adresă, ... Angevio05 Angevio05 Locuiesc în chirie cu contract, am domiciliu la altă adresă, cum să le fac la copii carte de identitate dacă la adresă mea de domiciliu nu pot,nu ... (vezi toată discuția)