avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin-urgent
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin-urgent

Dacă pe buletinul vechi am avut mențiunea de reședință și a trebuit sa schimb buletinul din cauza ca l am pierdut, v a trebui sa refac viza de flotant sau rămâne aceasi?
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2022
Augustin23, utilizator
Cel mai recent răspuns: Augustin23 , utilizator 10:34, 14 Ianuarie 2022
se depun aceleasi acte ca prima data., deci aveti nevoie de acordul proprietarului pt viza. Daca nu il obtineti, veti putea opta doar pt carte provizorie.
Am înțeles, dar eram curios dacă de exemplu am făcut pe 6 luni, acuma pentru ca o refac pot sa o fac pe un an de zile? Scuzați ma ca va deranjez
pe cat vrea cel ce va ia in spatiu, vb cu acesta sa faceti pe un an.
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema viza urgent Mihaelap23 Mihaelap23 Am o problema, eu mi am făcut viza de flotant pe 6 luni, dar după aceea am pierdut buletinul, după ce îmi iese noul buletin, pot sa îmi fac înapoi ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu GEORGIANA ZAMTA GEORGIANA ZAMTA Buna ziua m-am cununat cu sotul meu si acum am ramas fara buletin. Stăm în casă soacrei mele ea fiind proprietara si nu vrea sa ma ia in spatiu pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Primirea temporară in spatiu a copilului Ciprian9876 Ciprian9876 Detin un apartament dinainte de casatorie. Copilul meu si al sotiei a implinit 18 ani, insa este agresiv verbal si pentru ca trebuie sa-si refaca buletinul eu ... (vezi toată discuția)