avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Primirea temporară in spatiu a copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Primirea temporară in spatiu a copilului

Detin un apartament dinainte de casatorie. Copilul meu si al sotiei a implinit 18 ani, insa este agresiv verbal si pentru ca trebuie sa-si refaca buletinul eu as dori sa ii acord luarea in spatiu "temporar", preferabil e un an. Este posibil? Sub se forma legala?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 01:14, 2 Septembrie 2023
Nu e posibil sa il luati in spatiu pe un an decat daca vb de viza de resedinta, nu de buletin.
Nu il mai luati in spatiu si isi va face carte de identitate provizorie sau il luati in spatiu ca asta nu va impiedeca sa il evacuati ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - riscuri, consecinte noidoi noidoi Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Buletin-urgent Augustin23 Augustin23 Dacă pe buletinul vechi am avut mențiunea de reședință și a trebuit sa schimb buletinul din cauza ca l am pierdut, v a trebui sa refac viza de flotant ... (vezi toată discuția)