avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate ANTIMANTIM

Activitate ANTIMANTIM

Si trebuie sa fac ceva ?
mi se cere sa depun intampinare
Buna ziua ,

Am avut in urma cu putin timp un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, eu, in calitate de parte vinovata.
S-au demarat procedurile in vederea deschiderii dosarului de dauna la firma de asigurari, iar in urma cu cateva zile am primit o adresa de la tribunal in care sunt citat in calitate de intervenient fortat.

Trebuie sa fac ceva mai departe?

Multumesc !

multumesc
in baza actului constitutiv?
Buna seara. In cazul infiintarii unei srl, unul din asociati aduce ca aport un teren. Ce act juridic trebuie incheiat pentru ca terenul sa treaca din proprietatea persoanei fizice asociate in proprietatea societatii (aportul in natura este mentionat in actul constitutiv al societatii)? Multumesc
Buna ziua . Am deschis o societate cu cod CAEN 5229, alte activitati anexe transporturilor . Pentru obtinerea liceentei pentru case de expeditii e nevoie si de dovada unei asigurari. Care din cele 2 e cea de care e nevoie , am primit ( de la autoritati ) tot felul de raspunsuri contradictorii... Asigurarea CMR sau Asigurarea de raspundere civila a caselor de expeditii ? Mentionez ca nu am flota proprie, prestez doar servicii de intermediere .
Multumesc !
MULTUMESC
Buna ziua . Sunt divortat, am 2 copii minori si sunt angajat. In momentul de fata platesc o pensie alimentara de 33% din venitul net . Intentionez sa imi deschid o firma si vrea sa va intreb care e in aceasta situatie cuantumul pensiei alimentare ?

Multumesc !