avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua . Sunt divortat, am 2 copii minori si sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua . Sunt divortat, am 2 copii minori si sunt angajat. ...

Buna ziua . Sunt divortat, am 2 copii minori si sunt angajat. In momentul de fata platesc o pensie alimentara de 33% din venitul net . Intentionez sa imi deschid o firma si vrea sa va intreb care e in aceasta situatie cuantumul pensiei alimentare ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ANTIMANTIM , utilizator 12:47, 25 Ianuarie 2022
Daca veniturile dv sufera modificari, se poate solicita majorarea sau micsorarea pensiei, in functie de resursele financiare incasate personal de dumneavoastra (nu de firma).
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara alinciprian78 alinciprian78 As avea nevoie de un model cerere pt reducerea pensiei de intretinere, multumesc. stiti daca aceasta actiune de reducere a pensiei alimentare pe motivul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Victoria2222 Victoria2222 Buna ziua, as dori sa va intreb in vederea platii pensiei alimentare daca mama aflata in concediu crestere copil pana la 2 ani, primeste minimul de ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara tudorel cata tudorel cata Sunt divortat si am doi copii carora le platesc pensie alimentara in valoare de 33% din venitul net realizat. In situatia in care am sa ma recasatoresc si voi ... (vezi toată discuția)