Buna ziua, am pierdut apelul impotriva PV cu masura complementara de suspendare pentru 90zile din cauza depasirii cu peste 50km/h, data PV 29.11.2021. Intrebarea mea este daca voi beneficia de reducerea suspendarii la 30 zile daca iau testul sau dupa legea noua la 60zile? Multumesc.
Buna ziua, cererea de apel impotriva unei hotariri civile se depune impreuna cu o taxa de timbru judiciar de 20 lei? Actiunea este impotriva unui P.V de viteza, este necesar si un certificat de grefa care se depune la IPJ? Mentionez ca instanta de fond a respins plângerea.
Daca pierd contestatia la P.V cu suspendarea permisului de 90 zile pentru depasirea vitezei, mai beneficiez de dreptul de a da examen pentru redobindirea pemisului dupa 30 zile?
Am o intrebare: pentru contestarea unui PV in care s-a dispus suspendarea pe 90 zile din cauza depasirii vitezei cu 52 km/h peste viteza legala la o iesire din localitate se poate folosi in fata instantei cererea de aplicarea eroarei de 4% cit este stipulat in buletinul metrologic, astfel viteza reducinduse ramine numai sanctiunea de 10 puncte dar se anuleaza masura complementara?