avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, cererea de apel impotriva unei hotariri ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, cererea de apel impotriva unei hotariri civile se ...

Buna ziua, cererea de apel impotriva unei hotariri civile se depune impreuna cu o taxa de timbru judiciar de 20 lei? Actiunea este impotriva unui P.V de viteza, este necesar si un certificat de grefa care se depune la IPJ? Mentionez ca instanta de fond a respins plângerea.
Cererea de apel se depune la instanta a carei hotărâre se atacă urmand sa fie comunicata instantei superioare,anexati 2 exemplare dupa motivele de apel si taxa timbru 20 lei.Nu aveti nevoie de certificat.Termenul de apel curge dupa comunicarea hotararii de la fond la domiciliul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel - sentinta civila contestatie pv de contraventie IPR IPR Am facut o contestatie la un proces verbal de contraventie iar prima decizie judecatoreasca din pacate imi este defavorabila.Mai exact plangerea mea impotriva ... (vezi toată discuția)
Cai de atac integrity integrity a fost admisa in parte, actiunea reclamantei - proces civil raspundere delictuala; pe portal scrie ca pot ataca cu recurs in 15 zile - termenul de 15 zile de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)