Salutare. Detin o societate comerciala de apriximativ 1 an. Data fiind situatia actuala economica, as avea nevoie sa diversific activitatea prin adaugarea de coduri CAEN in actul constitutiv. Intrebarea mea este despre costurile ce revin acestei actiuni. Am tot cautat informatii dar nu am gasit nimic concret, site onrc in special. Plata pentru adaugarea de coduri caen se realizeaza pentru fiecare cod caen in parte adaugat, sau pentru numarul de pagini ce urmeaza a fi publicate in monitorul oficial fiind independente de numarul de coduri ce urmeaza a se adauga? Multumesc anticipat daca stiti raspunsul.
Salutare. Am infiintat prima mea societate comerciala cu sediul social in apartamentul in care locuiesc. La inregistrare am declarat ca nu se desfasoara activitate economica la sediul social. Intrebarea pe care o am este daca pentru e emite facturi este nevoie de un punct de lucru? Sau pot spune ca activitatea firmei se desfasoara exclusiv prin telemunca/online/fara prezenta fizica/remote? Momentan societatea nu are angajati, ci doar eu sunt administrator. Dar cand va avea angajati? Se va schimba situatia? Multumesc (activitatea prestata este de proiectare. Care poate fi realizata doar digital)