avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Costuri adaugare coduri CAEN societate comerciala ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Costuri adaugare coduri CAEN societate comerciala existenta

Salutare. Detin o societate comerciala de apriximativ 1 an. Data fiind situatia actuala economica, as avea nevoie sa diversific activitatea prin adaugarea de coduri CAEN in actul constitutiv. Intrebarea mea este despre costurile ce revin acestei actiuni. Am tot cautat informatii dar nu am gasit nimic concret, site onrc in special. Plata pentru adaugarea de coduri caen se realizeaza pentru fiecare cod caen in parte adaugat, sau pentru numarul de pagini ce urmeaza a fi publicate in monitorul oficial fiind independente de numarul de coduri ce urmeaza a se adauga? Multumesc anticipat daca stiti raspunsul.
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2023
nou antreprenor, utilizator
Cel mai recent răspuns: nou antreprenor , utilizator 18:07, 24 Ianuarie 2023
Buna ziua, se plateste publicarea in M.O. a hotararii aga/a deciziei asociatului unic de modificare caen. Tariful se calculeaza la numarul de caractere.
Am inteles si multumesc mult. Speram sa fie asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe modificari registrul comertului bogdanch bogdanch Vreau sa inlocuiesc administratorul societatii unde sunt asociat unic si sa modific 5 coduri CAEN. Cineva mi-a spus aceste modificari vor costa in jur de 500 ... (vezi toată discuția)
Adaugare al doilea administrator la un srl cosmopolitan cosmopolitan Buna ziua , Ma intereseaza ce pot face pt a adauga un al doilea administrator la firma mea. Am sunat la ONRC si am intrat si pe site-ul lor si am vazut ca tb ... (vezi toată discuția)
Neclaritati camiha camiha Daca o societate vrea sa isi modifice obiectul principal de activitate, in sensul ca obiectul principal devine obiect secundar de activitate, si acestea ... (vezi toată discuția)