avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Activitate Morcan Luminita

Activitate Morcan Luminita

Bună! Am 37 de ani lucrați, din care , 3 ani și 2 luni grupa 1 și 9 ani și 2 luni grupa a 2-a ! Am 2 copii , o școală profesionala de 1 an și jumătate, 9 luni de șomaj și 13 ani cu handicap accentuat ! Acum am 58 de ani ! Când pot ieșii la pensie și cam care ar fi vechimea totală luată în calcul ? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Ce trebuie făcut atunci când ai colegi care au aceeași încadrare, aceeași funcție, facem același lucru , iar unii au dreptul la spor de toxicitate , iar eu nu ! Ce pot face ?
Bună seara ! Am și eu o problemă !
În Decembrie 2021 am fost în Egipt , 7 zile , cu o companie de turism ! Am fost internată de urgență 4 zile intr-un spital privat ! Menționez că înaintea plecării Am făcut o asigurare de calatorie la Grupama ( suma asigurată 50 000 de euro ) . După ce am trimis istoricul meu medical ( diabet de tip 1 ) am fost înștiințați că am de plătit suma de 5800 de euro către spital ( pentru 4 zile ) ! Firma de asigurări spune că nu poate acoperii decât 500 de euro întrucât, consideră dânșii era o boală preexistentă ! Diagnosticul pus de spital este DKA ,cu probleme renale cauzate de dezhidratare și gastroenterita severă !
Am diabet din 2005 ! Niciodată nu am avut aceste afecțiuni legate de diabet ! Au dreptate cei de la asigurări sau nu ? Există un acord de reciprocitate pentru sănătate într România și Egipt ? Ce pot face , întrucât banii trebuie să îi dau în 90 de zile ! Iar eu consider că e mult prea mult pentru posibilitățile mele ! Și încă ceva , sunt persoană cu handicap accentuat ! Ce mă sfătuiți ! Mulțumesc anticipat ! O seară faină la toată lumea !