avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate Snqm31

Activitate Snqm31



Snqm31 a scris:

La primărie nu știe nimeni nimic nici macar ruda de a mea care lucrează acolo..oricum nu prea îs îndemânatici cei din primărie de la noi..actele nu lea făcut la noi la primărie din ce știu...

Mi-e mia arătat o transa de bani de vreo 300 milioane lei vechi ca iau intrat ..poate e anumite "smecherii" pt a obtine acesti bani care nu mi le spune
Nu e vrăjeală doar ca nu pot obține toate detaliile..bani nu se da înainte de naștere dar demersurile trebuie făcute din timp ..din ce-mi aduc aminte am înțeles ca ii plătește la casa de asigurări o taxa lunara ..nu știu mai multe..va mulțumesc pentru răspuns ..ce mia spus e ca nu se găsesc detalii despre asta pe net și nu știe multe persoane doar prin îndrumare directa de către cineva la instituțiile publice de unde se obțin anumite hârtii printre care o adeverință ca ea nu a avut nici un venit am înțeles ca se merge pe la anaf parca și la casa de asigurări de sănătate parca și se face acest contract doar atat am apucat sa vad intro poza cererea pt contract de indemnizatiesi ajutorsocial pentru crestere copil ceva degenul se numea..
Manuela Rășină a scris:
Bună seara..
Am mai scris pe aceasta tema dar acum am aflat un mic detaliu..
Am auzit ca se poate face un contract pentru a primi bani pentru nou născuți..
Bani se primesc la diferenta de 2 3 luni în 3 transe dupa nastere copil..cineva a primit răspuns ca undeva la aproape 1 miliard lei vechi are de luat..se face pe numele mamei ea neavand venituri in ultimele 12 sau 24 luni pentru ca asta ar fi una din regule...actele trebuie depuse in primele luni de sarcina..dacă am reținut bn i se spune contract de ajutor social si indemnizatie pentru creștere copil ..decat atat am putut sa vad pe o foaie din acte ..
Mai multe nu știu pentru ca toți care cunosc lucrul asta nu prea divulga demersurile..
Ce acte îs necesare ?
România..da nu știu exact poate îs și alte lucruri la mijloc care nu mi lea spus ..anumite criterii situatii sau condiții ca să se aprobe..

Avocat Neagu Elena a scris:

În ce tara?

Bani nou născuți.
Bună ziua, am o întrebare, am auzit de la un prieten ca se oferă în jur de 13 mii de euro pentru nou născut. Nu știu procedura și cât de adevărat este sau dacă îs și alte lucruri la mijloc pentru a obține bani și el a evitat să-mi spună, mi-a spus ca este o lege de curând dată și ca el a depus actele și ca ar primi bani in 3 luni(3 transe) 170 milioane lei vechi pe luna.
Mulțumesc frumos pentru răspuns, acum nu știu cum se va lua legătura cu rudele lor pentru ca nu știm nimic de ei.
Bună ziua, ma numesc Zaharia Marius sunt din județul Teleorman comuna Siliștea Gumești și am și eu o problemă. Bunicul meu împreună cu tata au cumpărat o casa cu teren în urma cu peste 30 de ani, dar nu avem titlu de proprietate e doar o foaie de mana cum se făcea înainte etc. Tata are rol deschis de mai bine de 30 de ani a plătit taxele, dar anul acesta am fost sa plătim și fiindcă nu avem titlu a trecut pe foști proprietare prin noi facanduse plata ,îs unele persoane noi la primărie și tot vin cu argumente etc..tata și bunicu nu mai trăiesc și nici proprietari, cum putem sa obținem titlu de proprietate? Poate nepoți sau alte rude ale foștilor proprietari sa ne dea afara?