avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bani nou născuți. Bună ziua, am o întrebare, am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bani nou născuți. Bună ziua, am o întrebare, am auzit de ...

Bani nou născuți.
Bună ziua, am o întrebare, am auzit de la un prieten ca se oferă în jur de 13 mii de euro pentru nou născut. Nu știu procedura și cât de adevărat este sau dacă îs și alte lucruri la mijloc pentru a obține bani și el a evitat să-mi spună, mi-a spus ca este o lege de curând dată și ca el a depus actele și ca ar primi bani in 3 luni(3 transe) 170 milioane lei vechi pe luna.
Cel mai recent răspuns: Snqm31 , utilizator 16:13, 3 Martie 2022
În ce tara?
România..da nu știu exact poate îs și alte lucruri la mijloc care nu mi lea spus ..anumite criterii situatii sau condiții ca să se aprobe..

Avocat Neagu Elena a scris:

În ce tara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de ajutor social si indemnizatie crestere copil.. Snqm31 Snqm31 Bună seara.. Am mai scris pe aceasta tema dar acum am aflat un mic detaliu.. Am auzit ca se poate face un contract pentru a primi bani pentru nou ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive Ionescu23 Ionescu23 Buna ziua. Am un antecontract semnat pentru achizitia unei garsoniere. Acesta spune urmatoare : \\"Noi, părţile, convenim ca preţul imobilului, ... (vezi toată discuția)
Culegere de escrocherii ContSters196669 ContSters196669 Urmaresc cu placere [b]Escrocherii adevarate[/b], un serial documentar pe Discovery Channel. Imaginatia escrocilor este uimitoare. As vrea sa impartasim in ... (vezi toată discuția)