Buna ziua, am facut un bransament nou pentru apa la Apavital am plătit toate avizele si proiectul apoi o firmă a facut lucrarea si a montat apometrul, iar apoi au venit de la Apavital si au pus sigiliul si am semnat contractul. Intrebarea mea este daca nu trebuia sa primesc si eu un exemplar al contractului? Am întrebat atunci si au spus că , contractul rămâne la ei (nici proiectul nu l-am primit ,nici chitantele pentru tot ce am plătit, nici procesul de punere în funcțiune nimic, doar de la firma care a pus apometrul am primit o chitanta) Au spus că trimit contractul mai departe spre facturare si ca o sa primesc un email cu codul de abonat. Va mulțumesc.
Mai am o nelămurire am cumparat un teren gol in 2010 am împrejmuit terenul cu gard pe acest teren este un cămin cu un bransament de apa eu am vrut să fac schimbare de titular dar Apavital nu mi-a dat voie acum am tras apa separat. Dacă eu nu sunt de acord ca acel apometru sa fie in căminul de pe terenul meu pot face ceva legal? Va mulțumesc.
Până la implementarea proiectului cărții electronice, indiferent de vârsta solicitantului, toate actele de identitate se vor elibera cu termen maxim de valabilitate 03.08.2031
Moștenirea bunicului dvs. se dezbate între fiica lui în viață (adică mama dvs.) și moștenitorii celuilalt copil al bunicului (fiul bunicului/fratele mamei dvs) care, între timp (2018), a decedat și el (adică vor veni la notar soția și copiii acestuia din urmă).
averea bunicilor se imparte in 2 parti, o parte ia matusa, iar cealalta jumatate care i s-ar fi cuvenit baiatului, se imparte intre nevasta 1/4 si copii- cei 5, care vor imparti egal 3/4.