avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate Cornelnicolescu1234@gmail.com

Activitate Cornelnicolescu1234@gmail.com

Răspuns la discuția Pensie alimentara pt un copil
buna ziua,
pana la urma este vreun venit ce nu se ia in consideratie? Poate diurna. Judecaturul spune sec 1/4 din venitul net. Daca firma te-a trimis la o specializare, pe fluturasul de salariu apare ca venit deductibil si acea cheltuiala.Daca ai un spor de concediu ti-l taxeaza si pe acela. A ajuns copilul sa ia mai mult decat mine din salariu. Justitia oarba! pe naiba..
Răspuns la discuția Pensie alimentara pt un copil
Doamna, va contraziceti intre dumneavoastra. Alt avocat spune ca se calculeaza si 1/4 din valoarea bonurilor de masa ca au caracter de continuitate. Justitia asta,, cu ce masura judeca??
buna ziua, sunt angajat la o firma, dar in timpul studentiei am pauza de 6 ani,.Mai am 5 ani pana implinesc varsta de 65 ani, pana la pensie si am doar 27 ani vechime. Pot cumpara vechimea in perioada in care nu am lucrat? Multumesc
buna ziua!in legatura cu majorarea pensiei alimentare cu care am fost de acord, solutia instantei este de 1/4 din venitul lunar. Se vor lua in considerare la calculul venitului si anumite prime, bonuri de masa, indemnizatie CO? Multumesc.
Buna ziua,
Firma la care lucrez, a pegatit solicitarea facuta de avocatul fostei sotii cu veniturile obtinute in ultimele 6 luni, defalcate pe fiecare luna, cu rubrici care cuprind venitul din salariu, unele prime precum si o suma reprezentand cazarea la hotel pe o anumita perioada de timp, suma care a fost virata hoelului, dar este mentionata ca in fluturas. Intrebarea este, daca acea suma nu mi-a fost acordata mie, ci a fost virata hotelului, se va lua in calcul la stabilirea cuantumului pensiei alimentare? Deasemenea, primele care sunt acordate sporadic, se adauga si acestea? Multumesc anticipat pentru raspuns! P.S: A nu se intelege ca ma sustrag de la plata pensiei doar ca acele sume reprezentand cazarea la hotel si o parte din chiria unde locuiesc care ete virata proprietarului imi ridica teoretic venitul dar eu nu beneficiez de aceste sume.
va multumesc pentru ajutor. in lege scrie venituri cu caracter permanent.Eu beneficiez de un spor cand iau concediu de odihna, si o prima de 2-3 0ri pe an. Legiuitorul le aduna ca venit permanent sau nu? In functie de raspunsul d-tra trebuie sa anunt la firma sa specifice caracterul nepermanent. Multumesc,inca odata!! M-ati putea reprezenta in caz ca este nevoie? Copilul, practic nu m-a vizitat niciodata, avea doi ani cand n-am despartit, cu toate ca eu am avut si am grija de el, functie si de posibilitatile mele.
am cerut la firma veniturile, in sensul ca sa se dispuna majorarea sumei de la 325 lei lunar la 1/4 din media veniturilor pe ultimele 6 luni, pana la implinirea vartei de 26 ani. Asa a cerut copilul.
stitii si dumneavoastra in ce tara traim. va multumesc pentru sfaturi! daca as putea, m-as revansa. va ma rog ceva din suflet, la calculul pensiei alimentare se condidera toate veniturile sau cele cu caracter permanent?. Exepmu: prima de perforanta, acodata la 3 luni, ajutor de concediu, acordat o data. MULTUMESC
am trimis si plicul recomandat cu intampinarea, dar am fost si personal la registratura, sa le depun si doamna grefiera le-a primit.
multumesc asa am facut dar am dus-o si lar registratra. sa o cer inapoi?