Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce bani sunt luati in calcul atunci cand se calculeaza cei "pana la 1/4" din veniturile sotului necustodian, pentru plata pensiei alimentare a unui singur copil. Vorbim doar de venituri obtinute din salariu fix, bonuri de masa acordate lunar si doua prime fixe primite anual. Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
La stabilirea pensiei alimentare pentru copil se iau in calcul doar veniturile cu caracter de continuitate, deci nu primele luate de doua ori pe an. Nu se iau in calcul bonurile de masa.
Doamna, va contraziceti intre dumneavoastra. Alt avocat spune ca se calculeaza si 1/4 din valoarea bonurilor de masa ca au caracter de continuitate. Justitia asta,, cu ce masura judeca??
Dacă primele sunt inserate în contract sau în altă înțelegere cu angajatorul și sunt acordate periodic, acestea se iau în considerare la calculul pensiei de întreținere.
buna ziua,
pana la urma este vreun venit ce nu se ia in consideratie? Poate diurna. Judecaturul spune sec 1/4 din venitul net. Daca firma te-a trimis la o specializare, pe fluturasul de salariu apare ca venit deductibil si acea cheltuiala.Daca ai un spor de concediu ti-l taxeaza si pe acela. A ajuns copilul sa ia mai mult decat mine din salariu. Justitia oarba! pe naiba..
Pensie alimentara
Fmrs
Buna ziua am și eu chemare la divorț si o să plătesc pensiei alimentara fetiței mele . Întrebarea mea este : cum se calculează ?exact 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)