buna.acum 3 ani am divortat si copilul acum in virsta de 6 ani a ramas in intretinerea mea .atunci cind am divortat sa stabilit o pensie de intretinere de 120 de lei.acum ce ar trebui sa fac ca sa ai creasca pensia?si daca ar avea minimul pe economie salar cit iar veni sa plateasca pensie?se poate sa se dea sentinta 1/3 din venituri sau doar o suma fixa se pune?
pensia cuvenita pt un copil e de max 1/4 din salariu. Daca nu are salariu, va plati raportat la salariul minim pe ec care in prezent e de 900 de lei.
Cererea se depun ela judecatoria de care apartineti cu domiciliul.
are salariu dar cum se procedeaza la noi are pe cartea de munca minimul desi in mana ia mai mult .tot 1/4 din minimul pe economie o sa imi dea sau o sa se ia in calcul prime bonuri de masa etc?la 900 de lei cit ar fi pensia?se calculeaza netul sau brutul din care si ia 1/4?
Pensie alimentara
tudfamily
Referitor la obligatia de plata a pensiei alimentare, in hotararea judecatoreasca este precizat ca fostul meu sot este obligat la plata a 25% din salariu.
Am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara.
adorama
Dupa divortul de sotul meu mi-a fost incredintat copilul spre crestere si educare mie. Mi s-a stabilit pensia ce trebuia sa o primesc pt copil, pe salariu ... (vezi toată discuția)