avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua!in legatura cu majorarea pensiei alimentare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua!in legatura cu majorarea pensiei alimentare cu care ...

buna ziua!in legatura cu majorarea pensiei alimentare cu care am fost de acord, solutia instantei este de 1/4 din venitul lunar. Se vor lua in considerare la calculul venitului si anumite prime, bonuri de masa, indemnizatie CO? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:22, 8 Iunie 2022
Se vor lua in considerare doar acele sume cu caracter de continuitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pt un copil mandrei mandrei Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce bani sunt luati in calcul atunci cand se calculeaza cei \"pana la 1/4\" din veniturile sotului necustodian, pentru plata ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Edwinn Edwinn Buna, As vrea sa ma ajutati cu clarificarea urmatoarei situatii: am o hotarare judecatoreasca de majorare de pensie in care s-a stabilit un cuantum de 25% ... (vezi toată discuția)
Venituri luate in considerare pentru pensie alimentara ContSters243704 ContSters243704 sotul lucreaza cu carte d munca la bingo romania unde castiga 400 ron plus bonuri, si paralele are si un contract de manadat la allianz tiriac unde castiga p ... (vezi toată discuția)