avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, de curnd fosta sotie a facut cerere pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, de curnd fosta sotie a facut cerere pentru marirea ...

Buna ziua, de curnd fosta sotie a facut cerere pentru marirea pensiei alimentare. Eu sunt de acord cu suma decisa de instanta. Trebuie sa i platesc cheltuieli de judecata daca nu ma impotrivesc? Ms
a cerut cheltuieli de judecata ?
ati depus intampinare ?
Dacă achiesati la cererea soției de la primul termen cheltuielile de judecata se anulează chiar dacă ea a platit deja
buna ziua,
azi fac cererea de intampinare dar nu stiu unde sa o depun si ce sa atasez la ea. Ms
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
o trimiteti prin posta la judecatoria la care urmeaza sa va judecati, nu atasati nimic la ea, decat poate o copie dupa cererea ce ati primit-o
aveti aici un model sa stiti cum o formulati
[ link extern ]

dvs cereti sa se admita cererea reclamantei asa cum a fost formulata pt ca sunteti de acord sa platiti suma ceruta.
daca a cerut cheltuieli de judecata, cereti respingerea acestui capat de cerere.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
gi-jane2, moderator
sarut mana pt pecizari! deci o trimit prin plic de la posta romana si atasez copiI dupa CI, dar in cate exemplare?

Alte discuții în legătură

Am fost citat la judecatorie pentru neplata unei facturi de prestari servici! va rog ajutati-ma Magnum Magnum In decembrie am fost la un hotel la care am solicitat cazare , dar in urma actiunilor societatii pe care o detin si sunt administrator nu am putut achita ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara andromeda71 andromeda71 Buna ziua, Acum trei ani am divortat si platesc pensie alimentara pentru un copil minor rezultat din acea casatorie. De curand m-am recasatorit si am un al ... (vezi toată discuția)
Intampinare cerere de majorare pensie de intretinere pe baza primelor disgraziata disgraziata Buna ziua, Am de formulat intampinare in calitate de parat intr-un proces de majorare a pensiei alimentare pentru fiul meu.Sunt de acord in parte cu cererea ... (vezi toată discuția)