Am gasit casa pe care ne-o doream si am facut 2 vizionari impreuna cu Oana Chivu, agent imobiliar Trambitasu Estate. Am facut o oferta cu plata prin credit ipotecar si am intrat in legatura directa cu colegul Oanei, Vlad Trambitasu. Am tinut legatura cu dansul constant. Prima banca ne-a refuzat pentru ca nu a trecut de opinia notariala (cladirea avand un istoric cu legea 112). La a 2 a incercare opinia a fost intocmita de notarul cu care am mai lucrat. In ziua in care era programat si evaluatorul domnul Vlad Trambitasu ne-a contactat sa ne spuna ca are o veste proasta. Ca cineva de pe strada a venit si a facut o oferta cash proprietarului si acesta a acceptat-o si ne-a intrebat daca vrem sa mergem in continuare cu evaluarea.
Nu am semnat un antecontract, domnul Trambitasu ne-a spus ca nu are sens, ca mergem pe buna credinta si promisiunea de vanzare. Ne-a spus ca proprietarii sunt in varsta si locuiesc in afara Bucurestiului. Casa era intr-adevar nelocuita. Subliniez faptul ca nu a trecut o luna de cand am facut oferta pana la momentul la care s-a prezentat evaluatorul.
Explicatii la decizia de a vinde celor care au facut oferta cash (desi intr-o saptamana am fi ajuns si noi la notar) a fost una scurta, si anume ca dansul reprezita interesele vanzatorului nu pe ale cumparatorului! Foarte corect, dar asta inseamana ca iti bati joc de cumparator?
Suntem dezamagiti ca am fost mintiti pana in ultimul moment, dansul ne-a spus ca nu are detalii despre tranzactie, dar Oana Chivu (colega dansului) ne-a confirmat ca se va semna ziua urmatoare.
Ne-a sunat brokerul cu care lucram sa ne spuna ca domnul Trambitasu este la notar si semneaza actele de vanzare-cumparare si ca nu intelege ce se intampla.
Domnul Trambitasu a revenit totusi sa ne spuna ca din pacate anuntul nu mai e de actualitate, dar nu stie cand se va semna.. deci o alta minciuna.
Suntem foarte dezamagiti de colaborarea cu aceasta agentie imobiliara care se promoveaza ca fiind corecta si doritoare sa spele fata agentilor imobiliari.
Daca lucrati cu Trambitasu Estate, fiti precauti, semnati antecontract neaparat, treceti acolo o perioada de 45-60 de zile pentru ca regulile de acordare a creditelor s-au inasprit, deci dureaza un pic mai mult.
Nu mergeti pe buna credinta ca nu e cazul.
Domnul Trambitasu s-a oferit sa ne acopere cheltuielile cu opinia notariala si raportul de evaluare. Am refuzat. Nu mai vrem sa avem contact cu ei si oricum nu ne poate acoperi timpul pierdut si energia investita..
Buna ziua.
Am dorit sa achizitionezi o proprietate privata.
Si agentu a spus, <<< Mare problema si cu agenți de renume, care sunt pe Youtube si Tik Tok. Am vrut sa achizitionez o proprietate cu credit. Am primit din partea lui cuvântul ca mă aștept sa obtin creditul si ca nu este necesar sa semnez precontract, dar a fost o mare teapa
Semnati precontracte de vanzare cumparare minim 60 de zile>>
Doresc sa il dau in judecata se poate pe o promisiune de vanzare ?
Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat. Inainte de a pleca chiriasul a denuntat unilateral contractul cum se procedeza la anaf . Ceformulare trebuie sa depun SPV. Tot declartia C 168
Multumesc. # Adam. Grecu Doresc sa platesc ratele creditului, dar am îngrijorări cu privire la modul în care banca ar putea gestiona rambursarea integrală a creditului înainte de termen. nu am atatiea bani
Legal pot ramen sa platesc rata lunara afarenta ?
Asociaţii de proprietari / locatari
După achiziționarea proprietății cu un credit, am constatat că imobilul nu era inițial încadrat în categoria de risc seismic. În prezent, a fost reevaluat și se încadrează într-o categorie de risc seismic. Care vor fi consecințele asupra creditului și relației cu banca?
După achiziționarea proprietății cu un credit, am constatat că imobilul nu era inițial încadrat în categoria de risc seismic. În prezent, a fost reevaluat și se încadrează într-o categorie de risc seismic. Care vor fi consecințele asupra creditului și relației cu banca?
Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. Si este ocupata abuziv de alt proprietara care nu locuesti in acelasi imobil. Este trecuta in contarct si in CF si este in suprafata de 6 mp . Cum se procedeaza