avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Activitate pepperjack

Activitate pepperjack

Buna ziua, am o intrebare legata de drepturile consumatorului. Am fost implicat intr un accident auto (nu din vina mea) si masina mi a fost avariata moderat. Am dus-o la o reprezentanta care m-a asigurat ca totul va merge rapid deoarece firma de asigurari a vinovatului este serioasa. Masina mea insa este de 3 luni si ceva la service si in fiecare saptamana in care incerc sa aflu cat mai dureaza reparatia primesc scuze ca mereu nu au o piesa (piesa schimbandu-se de la saptamana la saptamana). Ma pot adresa protectiei consumatorului? Mentionez ca am primit confirmarea de la firma de asigurari ca devizul a fost acceptat si banii virati in contul service ului in urma cu 2 luni jumatate
Problema este ca masina a fost practic vanduta legal cu acte, retrasa de la finante doar ca noul proprietar nu a trecut-o numele lui. Bunul nu mai era in posesie bunicului in momentul impartirii mostenirii. Masina a circulat practic totii anii acestia ilegal cu actele pe numele lui.
Imi este frica ca o cumpar si dupa aflu ca nu am cum sa o inmatriculez legal si raman cu ea in parcare
Buna ziua, am o problema mai speciala legata de inmatricularea unei masini. In urma cu foarte multi ani bunicul meu a avut o masina veche, mai speciala pe care in cele din urma a fost nevoit sa o vanda. Intr-un mod incredibil am dat de masina pe un site de vanzari. Discutand cu actualul "proprietar" am aflat ca dupa vanzare niciunul dintre proprietarii ulteriori nu a trecut masina pe numele lui iar persoana ce apare in talonul actual este tot bunicul meu. Din pacate acesta a murit acum mult timp. Mi-as dori foarte mult sa recuperez masina si sa o iau eu insa nu stiu cum pot face acest lucru legal. Exista vreo sansa?