avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Activitate Florian 1965

Activitate Florian 1965

Dacă am primit de la ANAF o înștiințare că mi-a fost ridicat sechestrul de pe bunurile mobile și imobile, asta înseamnă că mi-a fost ridicata poprirea și de pe pensie ???
Dacă am primit o înștiințare de la ANAF precum că mi-a fost ridicat sechestrul de pe bunurile mobile și imobile, asta înseamnă că mi-a fost ridicata și poprirea de pe cardul de pensie ?
Am o datorie la ANAF pentru care mi s-a pus poprire pe pensie de 8 ani de zile.
Cât va mai dura poprirea dacă datoria nu este achitată integral ???
O sulta primită în urma unui partaj judiciar este reținută în totalitate de către ANAF, sau exista posibilitatea sa fie poprita doar o treime ?
De 6 ani de zile ANAF îmi reține pentru o singura datorie la ei jumătate din pensie. Am făcut cerere la ei Serviciul Juridic mi-a dat dreptate, dar Serviciul Colectări taxe, continuă să-mi rețină jumătate din suma. Eu am pensie 2230 lei și primesc în mână doar 1130 de lei
Ce pot face și cum voi proceda pentru rezolvarea problemei și posibilitatea recuperării sumei de bani reținute în mod ilegal ?
Vă mulțumesc
Datoria mea către ANAF e într-adevăr mai mare, dar nu e legal să se oprească o treime din suma de 47221 lei, ținând că sunt pensionat pe caz de boala iar pensia mea este de 2360 lei iar jumătate din suma îmi este reținută greșit de către ANAF, eu primind în mână doar 1180 de lei. Cu ce pot trai și unde sa merg ?
Mulțumesc frumos pentru răspuns.
Cum pot eu proceda acum pentru recuperarea sultei ?
Am fost înștiințat de către ANAF să depun contestație pentru asta. Credeți că voi recupera dacă voi depune contestație ?
Vă mulțumesc
Bună dimineața
Dacă printr-un partaj judiciar, fostei mele soții i-a fost repartizată casa iar aceasta a fost obligată prin Hotărâre judecătorească rămasă definitiva la plata unei sulte către mine în valoare de 47221 lei, iar ea, fără ca eu să știu a mers la ANAF unde a depus toată suma, în contul unei datorii pe care eu o datorez ANAF,iar eu nu am primit nimic.

1. E normal ca ANAF să rețină toată suma de 47221 lei ?
2. În condițiile astea eu pot fi scos din casă, fără să primesc nimic ?
Vă mulțumesc
Eu înțeleg că am datorie la ANAF dar nu-i normal ca o treime din suma de 47221 să revină ANAF, iar restul să-mi fie dată mie ?
E normal ca toată suma de 47221 să fie reținută, mie nu mai îmi revine nimic ?
Sunt pensionat pe caz de boală, iar pensia mea este de 2360 de lei, iar ANAF de 6 ani de zile îmi greșit jumătate din suma ,eu primind în mână doar 1180 de lei