avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită De 6 ani de zile ANAF îmi reține pentru o singura ...
Discuție deschisă în Executare silită

De 6 ani de zile ANAF îmi reține pentru o singura datorie la ...

De 6 ani de zile ANAF îmi reține pentru o singura datorie la ei jumătate din pensie. Am făcut cerere la ei Serviciul Juridic mi-a dat dreptate, dar Serviciul Colectări taxe, continuă să-mi rețină jumătate din suma. Eu am pensie 2230 lei și primesc în mână doar 1130 de lei
Ce pot face și cum voi proceda pentru rezolvarea problemei și posibilitatea recuperării sumei de bani reținute în mod ilegal ?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:11, 12 Martie 2022
si v-ati dat seama dupa 6 ani ca va retine jumatate ?
nu mai deschideti subiecte noi pt aceeasi problema.
V-am zis sa faceti contestatie la executare
continuati discutia inceputa aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața dacă printr-un partaj judiciar, fostei mele ... Florian 1965 Florian 1965 Bună dimineața Dacă printr-un partaj judiciar, fostei mele soții i-a fost repartizată casa iar aceasta a fost obligată prin Hotărâre judecătorească ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas văduvă Anca szabo Anca szabo Mama a împlinit vârsta de 60 ani 22 octombrie 2017 când poate solicita pensie de urmas după soțul decedat 4.03 2016 (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate Roxy 88 Roxy 88 Am 33 ani si am lucrat 6 ani plus 5 ani facultatea la zi acum am depus dosarul pentru pensia de invaliditate gradul 3 cat ar trebui sa iau si cum se calculeaza (vezi toată discuția)