Am cetatenie in alta tara, deci am act de identitate cu care pot calatori, dar nu mai am buletin romanesc si trebuie sa vin pentru o mostenire... Se poate pune problema pierderii cetateniei romanesti, daca nu mi-am reinnoit buletinul la timp?
Va rog, daca am peste 70 de ani si primesc renta viagera pentru un teren agricol de 6 ha dobandit prin retrocedare,iar acum am mostenit inca 5 ha teren agricol pe care le-am dat si pe acestea in arenda, pot primi renta si pentru aceste 5 ha???
Va rog, daca intr-o familie tatal a decedat, mama este divortata de respectivul sot, si ei doi au un copil adult, dar mama are inca un copil dintr-o alta alianta neoficiala cu un alt barbat, cine are dreptul de a-l mosteni pe defunct?
Va rog mult, ce inseamna pe un extras de carte funciara al unui teren, la SARCINI : Intabulare drept de IPOTECA LEGALA 438 lei reperezentand sulta asupra cotei de ... ?
Mentionez ca aceasta sulta a fost platita de sora prorietarului terenului despre care este vorba, pentru ca sora sa ramana ci casa si proprietarul cu terenul. SARCINI inseamna ca terenul nu se poate vinde?