avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate Elino

Activitate Elino

Am cetatenie in alta tara, deci am act de identitate cu care pot calatori, dar nu mai am buletin romanesc si trebuie sa vin pentru o mostenire... Se poate pune problema pierderii cetateniei romanesti, daca nu mi-am reinnoit buletinul la timp?
Va rog, daca sunt plecata in strainatate de 20 de ani si am buletinul expirat de vreo 10 ani, ce ar trebui sa fac ca sa imi refac buletinul?
Da, am inteles, din intravilan in extravilan.
Va multumesc!
Va rog frumos, dar daca primaria face un nou PUG, e posibil sa treaca anumite zone extravilane in intravilan?
Va rog, daca am peste 70 de ani si primesc renta viagera pentru un teren agricol de 6 ha dobandit prin retrocedare,iar acum am mostenit inca 5 ha teren agricol pe care le-am dat si pe acestea in arenda, pot primi renta si pentru aceste 5 ha???
Multumesc frumos!
Va rog, daca intr-o familie tatal a decedat, mama este divortata de respectivul sot, si ei doi au un copil adult, dar mama are inca un copil dintr-o alta alianta neoficiala cu un alt barbat, cine are dreptul de a-l mosteni pe defunct?
Multumesc.
Va rog mult, ce inseamna pe un extras de carte funciara al unui teren, la SARCINI : Intabulare drept de IPOTECA LEGALA 438 lei reperezentand sulta asupra cotei de ... ?

Mentionez ca aceasta sulta a fost platita de sora prorietarului terenului despre care este vorba, pentru ca sora sa ramana ci casa si proprietarul cu terenul. SARCINI inseamna ca terenul nu se poate vinde?