avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog, daca am peste 70 de ani si primesc renta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog, daca am peste 70 de ani si primesc renta viagera pentru ...

Va rog, daca am peste 70 de ani si primesc renta viagera pentru un teren agricol de 6 ha dobandit prin retrocedare,iar acum am mostenit inca 5 ha teren agricol pe care le-am dat si pe acestea in arenda, pot primi renta si pentru aceste 5 ha???

Alte discuții în legătură

Renta viagera agricola dorina58 dorina58 doresc sa stiu cine este indreptatit sa primeasca renta viagera agricola, care este cuamtumul ei, si ce trebuie facut pentru obtinerea ei. va multumesc (vezi toată discuția)
Renta viagera pantia-livia pantia-livia buna seara ! am varsta de 62 de ani si ma intereseaza daca voi fi unica mostenitoare a unei suprafete de 5 ha. de teren arabil arendat, as putea mosteni si ... (vezi toată discuția)
Buna seara. se mai acorda renta viagera pentru terenurile agricole? cristy1110 cristy1110 vreau sa stiu si eu daca se mai plateste renta viagera pentru terenurile agricole si cat este aceasta , per hectar sau mai stiu eu cum... (vezi toată discuția)