avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Va rog, daca sunt plecata in strainatate de 20 de ani ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Va rog, daca sunt plecata in strainatate de 20 de ani si am buletinul ...

Va rog, daca sunt plecata in strainatate de 20 de ani si am buletinul expirat de vreo 10 ani, ce ar trebui sa fac ca sa imi refac buletinul?
Cel mai recent răspuns: Elino , utilizator 18:17, 11 Ianuarie 2023
Am cetatenie in alta tara, deci am act de identitate cu care pot calatori, dar nu mai am buletin romanesc si trebuie sa vin pentru o mostenire... Se poate pune problema pierderii cetateniei romanesti, daca nu mi-am reinnoit buletinul la timp?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate romaneasca, domiciliul in sua rodiea10 rodiea10 Daca am cetatenie romana si americana,pot avea si Buletin de identitate romanesc?sau care este documentul ce-l pot detine in aceasta situatie?Sint in ... (vezi toată discuția)
Pasaportul crds inlocuieste cartea de identitate romaneasca ? Tik70 Tik70 Sunt cetatean roman stabilit in Italia, posesor de pasaport romanesc CRDS (cetatean roman cu domiciliul in strainatate) Cand am obtinut acest tip de pasaport ... (vezi toată discuția)