Bună seara! Azi am întâlnit pentru prima dată urmatoarea situație: mergeam cu mașina spre servici noaptea, din fața, pe sensul opus, la 10-15 m de mine o mașină de poliție aprinde girofarurile, încetinesc și trec pe lângă ea, am văzut că se ia după mine și mă oprește, îmi cere actele și apoi agentul mă întreabă de ce nu am oprit că mi se adresa mie! Mi-a spus că îmi ia permisul pentru 60 de zile și îmi dă dovadă pentru 2 saptamani! M-a întrebat dacă eu știu când văd o mașină de poliție în situația dată trebuie să opresc!
A spus că a scos și mâna pe geam și mi-a făcut semn să opresc, sincer din cauza farurilor si a girofarurilor nu am văzut!
Eram obligat să opresc dacă nu avea mâna pe geam scoasă?
Ce spune legea în codul rutier în situația de față?
Eu de unde să știu că mi se adresa mie, poate primise prin stație sau telefon un mesaj cu o urgență și de aceea a aprins girofarurile tocmai atunci!
Bună ziua.
Am schimbat de curând domiciliul dintr-un județ în altul, deci va trebui să înmatriculez și mașina pe județul nou, pot să păstrez nr. auto pe vechiul județ, ca să-l pot da copilului meu când acesta va împlini 18 ani (peste 1,5 ani) și va avea mașina lui?
Sau acest lucru nu este posibil eu fiind deținătorul acestor numere!
Doresc sa schimb domiciliul auto in alt judet, nu inteleg cum se obtine certificatul de atestare fiscala auto si de unde?
Scuze, inteleg ca de la ANAF, ce nu inteleg este ca daca am un impozit neplatit la o casa nu pot schimba domiciliul auto in alt judet?