Bună ziua.
Am schimbat de curând domiciliul dintr-un județ în altul, deci va trebui să înmatriculez și mașina pe județul nou, pot să păstrez nr. auto pe vechiul județ, ca să-l pot da copilului meu când acesta va împlini 18 ani (peste 1,5 ani) și va avea mașina lui?
Sau acest lucru nu este posibil eu fiind deținătorul acestor numere!
Cand mergeti la politie pentru schimbarea inmatricularii veti fi intrebat daca doriti sa pastrati numerele. Veti plati o taxa pentru pastrarea numerelor. Intrebati daca ulterior puteti transmite numerele fiului dvs. Fiul dvs. va trebui sa aiba domiciliul in judetul cu numerele vechi.
Cand mergeti la politie pentru schimbarea inmatricularii veti fi intrebat daca doriti sa pastrati numerele. Veti plati o taxa pentru pastrarea numerelor. Intrebati daca ulterior puteti transmite numerele fiului dvs. Fiul dvs. va trebui sa aiba domiciliul in judetul cu numerele vechi.
Numere preferentiale
vladb1984
buna am cumparat de curand un autoturism inmatriculat in Romania si cand am fost la serviciul de inmatriculari din iasi am vrut numere preferentiale. Raspunsul ... (vezi toată discuția)