avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pastrarea numarului de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pastrarea numarului de inmatriculare

buna ziua tuturor,
vreau sa vand un autovehicul, dar sa si pastrez numarul de inmatriculare, pentru a-l folosi pe un autovehicul nou. cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: acomance , utilizator 22:22, 3 Decembrie 2009
trebuie sa va intelegeti cu cumparatorul autoturismului, sa mergeti la politie si sa completati o cerere in acest sens.
de asemenea se plateste o taxa pt pastrarea nr. in cazul in care nu l utilizati imediat la un alt autovehicul
La vinzare autovehicolul se radiaza,iar cumparatorul are obligatia de al inmatricula.
La politie platiti o taxa pentru pastrarea numerelor vechi.:)
bineinteles ca puteti sa pastrati numarul de inmatriculare , platind la serviciul de inmatriculari acea taxa de rezervare numar.
Dupa vanzare autoturismul se radiaza de catre vechiul proprietar moment in care achita taxa si solicita si pastrarea numerelor vechi, dupa discutia prealabila cu cumparatorul.
inainte de a vinde autoturismul trebuie sa achitati pastrarea la serviciul inmatriculari pe raza caruia domiciliati. pentru detalii: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere preferentiale vladb1984 vladb1984 buna am cumparat de curand un autoturism inmatriculat in Romania si cand am fost la serviciul de inmatriculari din iasi am vrut numere preferentiale. Raspunsul ... (vezi toată discuția)
Păstrarea numerelor de inmatriculare am cumpărat o mașină ... mymy10 mymy10 Păstrarea numerelor de inmatriculare Am cumpărat o mașină de la cineva din familie, din același județ. Vreau să păstrez nr de înmatriculare. Mai ... (vezi toată discuția)
Transcriere autoturism si pastrare numar inmatriculare holymerden holymerden Pentru a transcrie un autoturism (in urma unui proces de partaj si a unei hotarari judecatoresti) ce trebuie facut, care sunt pasii ? Pot merge doar cu ... (vezi toată discuția)