avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate porori1889

Activitate porori1889

Buna ziua,

La o benzinarie OMV am alimentat benzina in loc de motorina pentru ca pistoalele pompei erau aranjate intr-o ordine diferita fata de alte statii OMV.
Desemenea pistolul pe care l-am folosit eu nu avea specificat daca contine benzina sau motorina, scria pe el decat "MaxxMotion 100plus".

Mi s-a creat un preudiciu constand in 50 de litri de benzina plus interventia unui mecanic ce a trebuit sa scoata acea benzina din masina mea diesel.

Ce pot face in aceasta situatie?
Cui apartine vina?

Multumesc pentru clarificare. Deci eu oricum facusem o erore grava caci am asteptat pana in ultima zi ca sa depun apelul (era vorba de susperdare permis si doaream s-o lungesc). Ori cum eu am depus in ultimul moment apelul, trebuia sa scriu si motivele tot atunci, nu la o data ulterioara.

Auzisem ca motivele pot fi depuse cu maxim 10 zile inainte de termen. Deci nu e adevarat asa ceva.

Asta inseamna ca pierd apelul.
Ce alta cale de atac mai exista in cazul meu?
Care este termenul limita pt depunerea motivelor pt apel?

Buna ziua,

Am facut apel la o decizie si am scris ca "motivele le voi depune la o data ulterioara".
Care este timpul legal de depunere a motivelor si ce se mai poate face daca nu am reusit sa le depun la timp?

Multumesc
As putea obtine despagubiri de la veterinar?
Concret, la mutarea din Romania a trebuit sa imi vaccinez pisica.
Am ajuns in Franta cu pisica bolnava si a trebuit sa o internez si sa-i fac tratamente ce m-au costat in jur de 3500 euro.
Mi s-a spus ca pisica avea o boala auto-imuna iar acel vaccin facut in Romania i-a declansat-o.
Consider ca veterinarul din Romania, inainte de a face vaccinul, trebuia sa-i faca analize si sa se asigure ca animalul nu are vreo afectiune ce ar putea fi afectata de vaccin, nu?

Supararea cea mai mare este ca pisica nu si-a revenit iar eu nu imi mai pot permite sa continui tratamentul pentru ca efectiv am ramas fara bani.

Eu am pastrat documentele de la veterinarul de aici si chitaltele cu platile facute.
Credeti ca as avea sanse daca l-as da in judecata pe veterinatul din Romania care a cauzat aceasta problema in incercarea de a imi recupera banii cheltuiti?
Eu nu am cunostinte juridice si orice sfat mi-ar fi de mare ajutor.

Multumesc,
Radu