avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, La o benzinarie OMV am alimentat benzina in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, La o benzinarie OMV am alimentat benzina in loc de ...

Buna ziua,

La o benzinarie OMV am alimentat benzina in loc de motorina pentru ca pistoalele pompei erau aranjate intr-o ordine diferita fata de alte statii OMV.
Desemenea pistolul pe care l-am folosit eu nu avea specificat daca contine benzina sau motorina, scria pe el decat "MaxxMotion 100plus".

Mi s-a creat un preudiciu constand in 50 de litri de benzina plus interventia unui mecanic ce a trebuit sa scoata acea benzina din masina mea diesel.

Ce pot face in aceasta situatie?
Cui apartine vina?

Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2022
porori1889, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 16:52, 30 Iunie 2022
La OMV alimentam si noi iar combustibilul este indicat deasupra fiecarei pompe. Cele diesel au specificata pe langa sortiment si denumirea diesel iar Sortimentul MaxxMotion 100plus este specific benzinei. Clientul este cel care isi alege singur sortimentul si isi alimenteaza masina. Numai in cazul in care angajatul unitatii alimenteaza gresit in locul dumneavoastra, atunci acela este responsabil in solidar cu angajatorul.
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Si pistolul de alimentare ce culoare avea, verde sau negru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde si cum pot face o plangere impotriva unui angajat al unei benzinarii, care a bagat benzina in loc de motorina, provocand pagube mari motorului masinii? monica_dinulescu monica_dinulescu Buna ziua. As dori primesc cateva informatii legate de modul in care pot face o plangere si ce sanse am sa recuperez paguba, in conditiile pe care vi le voi ... (vezi toată discuția)
Am alimentat de la benzinărie apă. exista bon fiscal, probă și martori! cum procedez pentru despăgubire, pentru că mașina nu mai funcționează? CasianaDalia CasianaDalia Am alimentat apa in loc de benzina la o renumita benzinărie!Am bon fiscal,proba,înregistrare video si martori.Cum procedez pentru despăgubire?!Masina nu mai ... (vezi toată discuția)
Benzina cu apa Dana Drambarean Dana Drambarean Buna, Ati bagat vreodata din minunatele benzinarii romanesti, benzina cu APA.....? Nu doar ca a costat benzina mult...dar sa vedeti cheltuielile de dupa cu ... (vezi toată discuția)