avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este termenul limita pt depunerea motivelor pt ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este termenul limita pt depunerea motivelor pt apel? Buna ...

Care este termenul limita pt depunerea motivelor pt apel?

Buna ziua,

Am facut apel la o decizie si am scris ca "motivele le voi depune la o data ulterioara".
Care este timpul legal de depunere a motivelor si ce se mai poate face daca nu am reusit sa le depun la timp?

Multumesc
Apelul trebuie motivat in termenul legal de apel calculat de la primirea sentintei instantei de fond.
Multumesc pentru clarificare. Deci eu oricum facusem o erore grava caci am asteptat pana in ultima zi ca sa depun apelul (era vorba de susperdare permis si doaream s-o lungesc). Ori cum eu am depus in ultimul moment apelul, trebuia sa scriu si motivele tot atunci, nu la o data ulterioara.

Auzisem ca motivele pot fi depuse cu maxim 10 zile inainte de termen. Deci nu e adevarat asa ceva.

Asta inseamna ca pierd apelul.
Ce alta cale de atac mai exista in cazul meu?
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2022
porori1889, utilizator
Buna ziua,
Motivele de ordine publica pot fi invocate de catre instanta de judecata, din oficiu, iar apelul trebuie motivat de dvs. in cadrul termenului de declararare a apelului.
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2022
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de depunere a motivelor de apel Scorpionul Scorpionul Buna Ziua Am si eu o nelamurire si suna c-am asa: 1. Am depus apel intr-un divort si vreau sa stiu cat timp am sa depun motivele apelului de la data ... (vezi toată discuția)
Respingere apel pentru tardivitate depunere vidoqc vidoqc Buna ziua! Am depus o cerere de apel cu 5 zile peste termenul legal de depunere, deoarece nu am fost instiintat la timp de primirea comunicarii hotararii ... (vezi toată discuția)
Apel la sentinta catapetro catapetro Buna ziua,am facut o contestatia la un proces verbal de contraventie...in prima faza,plangerea a fost acceptata si am porimit raspuna pozitiv in ... (vezi toată discuția)