avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Apel la sentinta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Apel la sentinta

Buna ziua,am facut o contestatia la un proces verbal de contraventie...in prima faza,plangerea a fost acceptata si am porimit raspuna pozitiv in 27.11.2017,anulandu-mi procesul verbal.Nu am primit confirmarea sentintei prin poste ci doar pe net,prin portal.In 13.04.2018 am primit apel de la politie in care ei cer schimbarea hotararii privind plangerea facuta,fiind informat ca mai trebuie sa depun o alta informare.Nu aveau un termen de maxim 30 zile sa faca apel?Deja au trecut 4 luni...ce trebuie sa fac in continuare?Aveti un model de intampinare pentru asa ceva?am observat ca eu am primit in 17.04 apelul,el fiind emis in timp legal...exista sanse sa castige?am cerut probe din partea lor,in prima instanta...nu a fost depus ni,mic pt ca nu ex probe...ce ar trebui sa fac in continuare?sa depun intampinarea?
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
catapetro, utilizator
Cel mai recent răspuns: catapetro , utilizator 17:34, 22 Aprilie 2018
Termenul pentru formularea apelului se calculeaza de la data comunicarii hotararii. ...Intampinarea trebuie formulata...
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
ContSters454516, utilizator
Multumesc pt raspuns...exista ceva model pentru Intampinare?Ce trebuie sa scriu in ea din moment ce am declarat totul in prima faza si raspunsul a fost favorabil?
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
catapetro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întâmpinare apel ErYou ErYou Buna seara Politia a făcut apel împotriva sentinței civile date de judecătorie, precum ca sa schimbe sentința si sa anuleze plângere făcută de mine ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a motivelor de apel Scorpionul Scorpionul Buna Ziua Am si eu o nelamurire si suna c-am asa: 1. Am depus apel intr-un divort si vreau sa stiu cat timp am sa depun motivele apelului de la data ... (vezi toată discuția)
Cum fac cererea pentru renunțarea chemării in judecată pentru pensia alimentara Nicoleta1234567 Nicoleta1234567 De curând m.am împăcat cu soțul meu și aș vrea sa.mi retrag acea plângere pentru pensie îmi puteți spune ce anume scriu in acea cerere va rog! (vezi toată discuția)