avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate DORCAR

Activitate DORCAR

Soțul meu a lucrat in 1989 până în 2013 la o societate unde a fost plătit in acord individual având un salar dublu față de cel de încadrare,de care nu s a ținut cont la calculul pensiei conf.legii de atunci .Are vreo șansă cu noua lege de recalculare să ducă adeverință pt.aceasta perioada,deoarece costa destul de mult sa o obții firma fiind închisă?Va mulțumesc.
Buna ziua. Daca sunt pensionara cu o pensie de 2000 lei și am lucrat până ieri când mi am făcut lichidarea pot sa beneficiez de ajutorul financiar de 600 Ron dat din 2023?
Mulțumesc!
Buna ziua.Am ieșit la pensie cu data de 11.07.22 la limita de vârstă și am lucrat in continuare până azi.daca lichidez azi pot depune cerere de recalculare a pensiei pt.aceste 6 luni?va mulțumesc.
Azi am primit decizia prin posta.am înțeles că este un termen de5zile
multumesc.
Buna ziua.Daca am primit decizia de pensionare de limita de varsta si inca lucrez si a si dori sa mai lucrez trebuie sa mi fac lichidare si reangajare ?
multumesc.
Buna ziua.daca in iulie ar trebui sa ies la pensie de varsta,sunt nascuta in 11.09.1960 am vachime in munca de 42 ani si 10 luni.cand pot depune dosarul la casa de pensii?ei zic ca doar in 11 iulie ,dar eu lucrez inca si in iulie sunt plecata in concediu .nu pot sa l depun dosarul mai repede de aceasta data?.va multumesc.Ozi buna.
Buna ziua.Daca am platit imp.auto in timisoara pana in dec.2021 si m am mutat la Hunedoara din dec.2021 dar buletinul a fost emis dupa 21 zile si l au eliberat in 04.01.22.tb.sa platesc imp.auto pe 2022 la Timisoara?mentionez ca este o diferenta de 4000 ron.Locuinta a fost schimbata si vanduta in noiembrie 2021 cand am fost la prim Tim. pt.a achita toate impozitele.