avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate DORCAR

Activitate DORCAR

Cele doua covoare le au luat de acasă doi angajați ai lor.cand au venit cu covoarele mi au spus ei ca e o problema și ca nu găsesc un covor,sa sun la firma sa vorbesc cu ei.nu am plătit deci nu am chitanță,am zis ca o fac plata când îmi aduc covorul.M au rugat sa aștept sa verifice la ceilalți clienți și în depozitul lor,dar nu l au găsit.
Bună ziua.Am trimis la curatatorie doua covoare dar mi au adus înapoi doar unul.nu mai găsesc bonul de predare,dar ei știu ca s a pierdut și m au rugat sa aștept doua săptămâni și îmi cumpăra unul.ce fac dacă nu am bonul și nu vrea sa îmi ia altul.a fost un covor destul de scump?
Mulțumesc.Dar cei de la ITM Dâmbovița spun că nu la ei trebuie să mă adresez eventual la OCPI Dâmbovița sau prin judecată.Nu înțeleg cum nu pot sa aflu ceva despre cererea mea de venituri pe perioada lucrata și nu te ajuta nimeni.Eu nu mă pot deplasa la Târgoviște.la OCPI nu răspunde nimeni la nr.de pe site,sau se întrerupe când suni?Va multumesc!

Buna ziua Am lucrat la ICS Alimentara Hunedoara .Actele s au trimis la Arhivare documente Târgoviște.am solicitat o adeverință cu veniturile pe aceasta perioadă care a fost înregistrată cu Nr 1 din 26.03.24 Nu am primit încă adeverința și cu aceasta firma nu pot comunica decât pe adresa de email.la început am primit un răspuns că lucrează la cererile din februarie 24 iar apoi nu mai primesc nici un răspuns decât doua nr.de telefon unde nu răspunde nimeni sau nu au semnal.unde pot sesiza și face o reclamație.Multumesc
Soțul meu a lucrat in 1989 până în 2013 la o societate unde a fost plătit in acord individual având un salar dublu față de cel de încadrare,de care nu s a ținut cont la calculul pensiei conf.legii de atunci .Are vreo șansă cu noua lege de recalculare să ducă adeverință pt.aceasta perioada,deoarece costa destul de mult sa o obții firma fiind închisă?Va mulțumesc.
Buna ziua. Daca sunt pensionara cu o pensie de 2000 lei și am lucrat până ieri când mi am făcut lichidarea pot sa beneficiez de ajutorul financiar de 600 Ron dat din 2023?
Mulțumesc!
Buna ziua.Am ieșit la pensie cu data de 11.07.22 la limita de vârstă și am lucrat in continuare până azi.daca lichidez azi pot depune cerere de recalculare a pensiei pt.aceste 6 luni?va mulțumesc.
Azi am primit decizia prin posta.am înțeles că este un termen de5zile
multumesc.