avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Daca am primit decizia de pensionare de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Daca am primit decizia de pensionare de limita de varsta ...

Buna ziua.Daca am primit decizia de pensionare de limita de varsta si inca lucrez si a si dori sa mai lucrez trebuie sa mi fac lichidare si reangajare ?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: DORCAR , utilizator 21:45, 5 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
multumesc.
Sunteți în eroare cu încetarea c.i.m..
.despre munca la negru ați auzit? Stiti ca sunteți pasibili de amenda dvs și angajatorul dvs pentru asa ceva?
Azi am primit decizia prin posta.am înțeles că este un termen de5zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare pensionar comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am urmatoarea speta: -o salariata care s-a pensionat, insa decizia de pensionare a adus-o odata cu concediu medical, si de atunci (cam de 2 luni) ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului individual de munca. IOANV IOANV Am primit decizia de pensionare la limita de varsta.Doresc sa raman in continuare sa muncesc.Este nevoie de lichidare si o noua reangajare? (vezi toată discuția)
Pensie anticipata Steladumitru Steladumitru Am primit decizia ptr pensionare anticipata. .Cat timp mai pot să lucrez ? Există un termen limita în care să -ti faci lichidarea la locul de muncă ... (vezi toată discuția)