avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Am primit decizia ptr pensionare anticipata. .Cat timp mai pot să lucrez ? Există un termen limita în care să -ti faci lichidarea la locul de muncă ,astfel încât să nu comiți vreo ilegalitate? Am primit decizia pe 07-2 -2019 si vreau sa stiu daca mai pot lucra până pe 28 februarie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 10 Februarie 2019
La data comunicarii deciziei de pensionare, c.i.m. inceteaza de drept .... dupa aceasta data, activitatea desfasurata este considerata "munca nedeclarata" (munca la negru) sanctionata cu amenda de catre ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! astazi 06.02.2024 am primit de la salariat decizia ... DALIENA.67 DALIENA.67 Buna ziua! Astazi 06.02.2024 am primit de la salariat decizia de pensionare pentru limita de varsta data deciziei de pensionare este 16.01.2023. Intrebare: ... (vezi toată discuția)
Contract de munca versus decizie de pensionare Iuliana Croitoru Iuliana Croitoru Buna ziua. Tatăl meu a primit decizia de pensionare, fiind născut in 1958, având peste 40 de ani in câmpul muncii și 20 ani de munca grupa II (s-a redus ... (vezi toată discuția)
Anunt pensionare la limita de varsta energiabrasov@yahoo.com energiabrasov@yahoo.com cand a venit decizia de pensionare la limita de varsta eram angajat la o firma in faliment pe perioada nedeterminata,si nu am anuntat angajatorul(firma de ... (vezi toată discuția)