avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Activitate Ayyanna

Activitate Ayyanna

Bună ziua
Va deranjez cu o intrebare pentru unchiul meu
Fosta soție _au divorțat de 1 an și trebuia sa revină la fostul nume - nu și a preschimbat cartea de identitate cu numele dinaintea căsătoriei și a perfectat acte notariale și împrumuturi bancare
Ce este de făcut în momentul acesta?
Ce implicații pot apărea?
Exista o încadrare de folosirea falsa a identității cu bună credință?
Mulțumesc!
Bună ziua
Părinții au vândut în urma cu 15 ani un teren ca și forma un triunghi dreptunghic și când s au făcut actele s a constatat ca o bucata din unghiul de sus respectiv 249 este extravilan și cel care a cumpărat a vrut restul cu o deschidere la drum județean de 90 ml.
Atunci s a stabilit ca dacă se vinde ne anunță și ne lasă o cale de acces.
Bineînțeles ca nu avem cale și construcțiile sunt atât de prost făcute (în triunghi) ca nu exista posibilitatea sa obținem de la unul din proprietare cale nici de ar vrea.
Cat de vinovata e primăria sau cei de la cadastru când s a dat autorizații de construcție și nu s a văzut terenul nostru?
Ce se poate face în condițiile date?
Mulțumesc!
Bună seara
Am depus la POLITIA MUNICIPIULUI în care locuiesc _ cartier la 10 km - o petiție mai mulți cu privire la staționarea non stop a mașinilor unei firme de transport privat....microbuzs minim 3.....autocar....tir.....plus mașinile celor din jur care deși stam la curte e mai comod de lăsat pe drum principal.
Dimineața stam blocați în trafic minim 5 minute ca e sensul acesta ocupat.....
Politia a răspuns ca e drum de 6 m și n are ce sa le facă..
Exista banda continua pe aceasta portiune
Ce am putea face mai departe va rugam ca mâine avem citație la POLITIE

Mulțumim!
Bună ziua
Mama a deschis în instanta dezbaterea moștenirii pentru ca fratele ei nu a vrut sa se prezinte la notar și instanta ne-a dat câștig de cauza doar ca ceea ce este în decizie ca și loturi de teren nu este deloc ca în loturile depuse de experți la dosar deși erau loturi perfect împărțite și fratele mamei nu a avut nicio pretenție.
Întrebarea este dacă judecătorul poate sa modifice hotărârea de împărțire care este făcută de experții topo și de evaluator a terenurilor. Atunci de ce am mai pus expert topo dacă judecătorul face cum vrea terenurile.
Multumesc!