avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Mama a deschis în instanta dezbaterea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Mama a deschis în instanta dezbaterea moștenirii ...

Bună ziua
Mama a deschis în instanta dezbaterea moștenirii pentru ca fratele ei nu a vrut sa se prezinte la notar și instanta ne-a dat câștig de cauza doar ca ceea ce este în decizie ca și loturi de teren nu este deloc ca în loturile depuse de experți la dosar deși erau loturi perfect împărțite și fratele mamei nu a avut nicio pretenție.
Întrebarea este dacă judecătorul poate sa modifice hotărârea de împărțire care este făcută de experții topo și de evaluator a terenurilor. Atunci de ce am mai pus expert topo dacă judecătorul face cum vrea terenurile.
Multumesc!
Buna ziua,

Instanta poate tine seama de concluziile raportului de expertiza topografica, aceasta coroborandu-se cu toate mijloacele de proba.

De principiu, partajarea se efectueaza in baza raportului de expertiza efectuat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza cu probleme claudiubogdan81 claudiubogdan81 In IAP exista ca mostenire mai multe terenuri si o cladire. Cladirea este in conditii de nelocuit sau de o valoarefoarte mica, prectic mai mica decat sa ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu (M.A.) si fratele meu (M.M.) am ramas singurii mostenitori dupa moartea bunicului (M.S.) ... (vezi toată discuția)