avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara Am depus la POLITIA MUNICIPIULUI în care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara Am depus la POLITIA MUNICIPIULUI în care locuiesc ...

Bună seara
Am depus la POLITIA MUNICIPIULUI în care locuiesc _ cartier la 10 km - o petiție mai mulți cu privire la staționarea non stop a mașinilor unei firme de transport privat....microbuzs minim 3.....autocar....tir.....plus mașinile celor din jur care deși stam la curte e mai comod de lăsat pe drum principal.
Dimineața stam blocați în trafic minim 5 minute ca e sensul acesta ocupat.....
Politia a răspuns ca e drum de 6 m și n are ce sa le facă..
Exista banda continua pe aceasta portiune
Ce am putea face mai departe va rugam ca mâine avem citație la POLITIE

Mulțumim!

Alte discuții în legătură

Se justifica amiabila ? Vladimir03 Vladimir03 Buna dimineata, In aceasta dimineata am avut un accident usor din cauza proastei administrari a drumului...mai exac, o sosea care iesea intr-un drum ... (vezi toată discuția)
Drept la parcare pe proprietate publica Dobrel Dobrel Buna ziua Locuiesc intr-un cartier de blocuri, dar in fata mea se afla o casa, al carei stapan crede ca spatiul din exteriorul gardului ii apartine. Problema ... (vezi toată discuția)
Locuri parcare proprietari bloc janinasalvastru janinasalvastru as avea si eu o intrebare: sunt admin la o asoac de propr de putin timp, iar proprietarii a 2 cari de bloc imi cer sa fac adrese la primarie pentru a interzice ... (vezi toată discuția)