avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaHo

Activitate AndreeaHo

Restanta asociatie propietari

In cazul meu , am datorie la asociatia de locatari de aprox. 15 , 17 ani . Am platit doar cateva luni aleatoriu in tot timpul acesta . Am fost trimis o singura data in judecat dar atunci mi a fost gresit numele si nu sa continuat procedura. Intre timp am primit doar somatii de la asociatie . Intrebarea mea este : conform legii din 2018 , datoriile ce depasesc 3 ani vechime se prescriu ?
Cum s ar putea face asta ? Multumesc
Va multumesc pentru raspuns!
Catre stat. Plata este de 450 de lei.
Digitaljust.ro este siteul unde trebuie facuta plata?
Care sunt pasii dupa ce se face plata? Trebuie sa merg fizic sa dovedesc ca am platit?
Cheltuieli de judecata- plata online

Se pot plati online cheltuielile judiciare?
Multumesc
Buna seara! Se poate solicita Ajutor public judiciar in cazul unui proces proces penal, dupa solutionarea procesului?

In speta este o persoana fara venituri care trebuie sa plateasca cheltuieli de judecata catre stat si sa execute 90 de zile de munca in folosul comunitatii. Fara drept de apel pentru ca a trecut termenul de `10 zile

Solutia pe scurt: .....condamnă inculpatul x la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului .Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de supraveghere de 2 ani,Pe parcursul termenului de supraveghere, condamnatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile.
.......obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare către stat în cuantum de 450 lei ( din care suma de 150 lei este aferentă fazei de urmărire penală).

Se mai poate face ceva in acest caz?