avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata- plata online Se pot plati ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata- plata online Se pot plati online cheltuielile ...

Cheltuieli de judecata- plata online

Se pot plati online cheltuielile judiciare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AndreeaHo , utilizator 13:05, 13 Mai 2022
Plata on line este una dintre modalitatile acceptate de plata. Acum depinde catre cine trebuie platite aceste cheltuieli si daca aveti contul bancar al beneficiarului.
Catre stat. Plata este de 450 de lei.
Digitaljust.ro este siteul unde trebuie facuta plata?
Care sunt pasii dupa ce se face plata? Trebuie sa merg fizic sa dovedesc ca am platit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru Overwhelm Overwhelm Buna ziua, Doresc sa achit taxa judiciara de timbru in valoare de 20 Lei pentru a depune o plangere la Jud. Mangalia. Eu am domiciliu in Bucuresti Sector ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru - achitare în sistem on-line Flavius1984 Flavius1984 Ptr achitarea taxei judiciare ( inscriere la masa credala 120 lei ), cand fac plata prin OP atasez la dosar copia dupa tranzactie ( o scot la imprimanta ) ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate, justificare si deducere plati catre persoane fizice prin transfer bancar si alte modalitati CODE21 CODE21 In primul rand, bine v-am gasit! Sper sa gasesc la voi raspunsurile pe care le caut. ca in alta parte nu le-am gasit din pacate. Detin un site prin ... (vezi toată discuția)