Buna ziua
Am încheiat o promisiune de vânzare cumpărare pe numele meu,dar intentionez sa trec si adoua persoana pe contract se poate modifica in momentul încheiați contractului final de vânzare cumpărare sau care ar fi modalitatea .
Buna ziua,sunt divorțată si nu am făcut departajare de bunuri,dețin cu fostul soț o locuința dar deocamdată nu intenționez deschiderea partajului.
Doresc cumpărarea unei locuite cu ipoteca,deoarece nu imi permit plătirea integrala al bunului,as vrea sa știu daca as putea pune ipoteca pe acel bun care îmi aparține si mie sau doar pe bunul care intenționez să il cumpăr,actuali proprietari sunt de acord sa fac un precontract si ulterior sa achit si diferența,dupa obținerea sumei solicitate.
Buna ziua am si o întrebare ,sunt pe punctul de a divorța si ținând cont de situația în care ma aflu sunt nevoită sa părăsesc căminul conjugal fără a informa partenerul,el nefiind de acord cu aceasta decizie.Avem bunuri comune dobândite în timpul căsătoriei, case ,terenuri, autoturisme ,vreau sa știu daca îmi pierd din drepturi la părăsirea căminului conjugal si daca intenționez sami cumpăr o locuința nefiind divorțată ,este din câte știu bun comun.
Dacă as intenționa sa găsesc o soluție pentru ca bunul sa revină ca moștenire sau donație mai poate avea drept asupra acestui bun. Mulțumesc