avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am încheiat o promisiune de vânzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am încheiat o promisiune de vânzare cumpărare pe ...

Buna ziua
Am încheiat o promisiune de vânzare cumpărare pe numele meu,dar intentionez sa trec si adoua persoana pe contract se poate modifica in momentul încheiați contractului final de vânzare cumpărare sau care ar fi modalitatea .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:28, 2 Iulie 2023
La momentul perfectarii documentului final de achizitie bun ,solicitati notarului consemnarea si a celei de a doua persoane coproprietar
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soluționare promisiune vânzare imobil! in timpul căsătoriei ... DAE219 DAE219 Soluționare promisiune vânzare imobil! In timpul căsătoriei s a încheiat o promisiune de cumpărare imobil (2019) de către Sot menționând ca este ... (vezi toată discuția)
Intelegere scrisa de mana cu martori dana.mica@outlook.com dana.mica@outlook.com Buna ziua, Doresc sa achizitionez o locuinta pe numele baiatului care va implini 18 ani in luna iunie 2020. Pentru aceasta vreau sa inchei o intelegere scrisa ... (vezi toată discuția)
Riscuri / nelamuriri /pasi de urmat achizitie imobil maral maral Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un apartament si as avea nevoie de cateva sfaturi/lamuriri. Apartamentul este mostenit de 3 frati si de catre mama ... (vezi toată discuția)