avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,sunt divorțată si nu am făcut departajare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,sunt divorțată si nu am făcut departajare de bunuri,dețin ...

Buna ziua,sunt divorțată si nu am făcut departajare de bunuri,dețin cu fostul soț o locuința dar deocamdată nu intenționez deschiderea partajului.
Doresc cumpărarea unei locuite cu ipoteca,deoarece nu imi permit plătirea integrala al bunului,as vrea sa știu daca as putea pune ipoteca pe acel bun care îmi aparține si mie sau doar pe bunul care intenționez să il cumpăr,actuali proprietari sunt de acord sa fac un precontract si ulterior sa achit si diferența,dupa obținerea sumei solicitate.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:36, 10 Mai 2023
Nu puteți pune ipotecă pe un bun care nu a fost încă partajat.
Trebuie sa faceti mai întâi partajul între soți.

București 2023
Ultima modificare: Miercuri, 10 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri imobile ane mari ane mari Buna ziua, Am o intrebare mai complicata si anume: am o cunostinta care in anul 2005 a divortat. In hotararea definitiva de divort, pe langa partajul unor ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament cumparat in rate Anandrei Anandrei Buna Ziua. Sunt Daniela si am o rugaminte, sa ma lamuriti daca se poate. Am divortat in urma cu doi ani si am fost nevoita sa plec in chirie. Fostul sot a ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort PetruG72 PetruG72 Buna ziua! Sunt casatorit din 2000, iar in 2010 am vorbit cu sotia despre divort pentru ca nu mai eram pe acelasi drum. Stateam impreuna in casa parintilor ... (vezi toată discuția)